NIFs første fotballårbok lansert

Av Trond Folckersahm

Denne uken kom Nesodden IF Fotballs første gjennomarbeidede årbok blodfersk fra trykkeriet. En publikasjon full av informasjon, artikler og lagbilder om og av Nesoddens forskjellige fotballag.

– Vi utgir boka for å bidra til identitets- og kulturbygging i fotballgruppa, forteller markedsansvarlig i Nesodden IF Fotball, Håkon Olaussen.

Boka er i A5 format slik at den blir lett å ha med seg i bagen, og velegnet for lesing på båt og buss. Alle medlemmer av fotballgruppa vil få et gratis eksemplar, men for dem som ikke er medlemmer og som ønsker å sikre seg et eksemplar, vil den bli lagt ut for salg i kiosken ved Berger Stadion.

– Dette er den første utgaven og en prøveklut og et nybrottsarbeid. Men nå har vi noen erfaringer å bygge videre på til senere utgivelser. Tanken er at den skal komme ut hvert år med oppdatert informasjon og selvsagt nye portrett- og lagbilder, informerer Olaussen.

Utover lag- og portrettbilder av en lang rekke av lagene fra ulike årsklasser, inneholder boka presentasjon av styret, redaksjonelle omtaler av cuper og arrangementer, portrettintervjuer, presentasjon av ildsjel og trofaste støttespillere, årshjul og flere artikler om de forskjellige mulighetene Nesodden IF Fotball tilbyr sine medlemmer. Og selvsagt mye annen informasjon.

Er du ikke medlem av fotballgruppa, er det bare å løpe til NIF-kiosken og sikre seg et eksemplar før den blir utsolgt.

Bilde: Markedsansvarlig i Nesodden IF Fotball, Håkon Olaussen (t.v.) og Sportssjef og A-lagstrener Geir Harald Smith, er fornøyd med at fotballgruppa endelig kan presentere en skikkelig årbok. Foto: Trond Folckersahm