Ny dagligvare i NB-gården

Torsdag blir det åpningsfest med kake og gode tilbud når Coop Extra slår opp dørene i NB-gården på Skoklefall.

I starten, før dagligvarekjedene inntok butikklokalet på Skoklefall, var det Møbelkroa som holdt hus der. Siden rykket Rema inn, for så å bli etterfulgt av Rimi. Nå er det kooperasjonen som overtar med sitt Coop Extra konsept.

De ansatte du møter i butikk og kasse under den nye fanen, vil stort sett være de samme som har vært der i Rimi-perioden. Men nå blir de utstyrt med nytt arbeidstøy i nye farger, og hele butikken vil bli bygget om etter Coops retningslinjer. For Post i butikk blir det ingen endring. Det vil fortsette uendret.

I og med at Rimi forsvinner ut av kommunen, betyr det at en av de tidligere fire store aktørene innenfor dagligvare, ICA, Rema, NorgesGruppen og Coop blir til tre på Nesodden. Noe som også vil skje på landsbasis i løpet av året.

Av de som står igjen vil Norgesgruppen være den mest dominerende med Meny på Tangen senter, Kiwi på Flaskebekk, Kiwi i Kirkekrysset og Kiwi på Fagerstrand, Spar på Fagerstrand og Joker på Fjellstrand. Coop vil ha Coop Extra på Skoklefall og Prix på Bjørnemyr. Mens Rema har sin butikk på Bjørnemyr.