«Vanlige Fotografier» i Nesoddparken

Mellom alle de andre Kulturisten-aktivitetene åpner det en ny fotoutstilling i Monthly i Nesoddparken 1. november. Denne gangen er det Ruben Steinum, som stiller ut en fotoserie med tittelen «Vanlige Fotografier».

«Vanlige Fotografier» er en fotoserie bestående av seks bilder. Titlene på de enkelte bildene henviser til noen av de hendelsene som utgjør en gjennomsnittlig hverdag; Jobb, Ferie, Trening, Sykemelding, Fredag og Utflukt.

Fotografiene er satt sammen i en serie som utgjør en løs narrativ om et «vanlig» liv. Motivene balanserer mellom det kjedelige og det urovekkende for å synliggjøre både det humoristiske og poetiske i det hverdagslige.

Ruben Steinum er utdannet ved Statens Kunstakademi og Einar Granum kunstfagskole. Han har hatt flere separatutstillinger og har deltatt i en rekke kollektivutstillinger. Han innehar også sentrale verv i både Unge Kunstneres Samfund (UKS) og Norske Billedkunstnere (NBK).

Utstillingen åpner offisielt 1. november kl. 13.15, men er tilgjengelig for publikum fra 31. oktober i forbindelse med Kulturistens andre arrangementer i Nesoddparken.