Ny spennende jazzsesong på gang

Førstkommende lørdag drar Nesodden Jazzklubb i gang en ny sesong. Først ut er bandet Come Shine med nesoddbaserte Live Maria Roggen i spissen.

Sju år etter gjenoppstandelsen i 2011 er Nesodden Jazzklubb stolt over å kunne ønske velkommen til nok en sesongåpning. Det skjer på Hellviktangen førstkommende lørdag kveld, og med intet mindre enn et norsk band i verdensklasse på programmet: 20-årsjubilanten Come Shine.

Store ord? Javisst. For store? Nei. Siden 1998 har sanger Live Maria Roggen, pianist/arrangør Erlend Skomsvoll, bassist Sondre Meisfjord og trommeslager Håkon Mjåset Johansen servert jazzstandarder og andre perler med en unikt fornyende tilnærming og virtuos formidling. Slik bare de beste i bransjen makter, viser Come Shine hvordan et dynamisk samspill av intens individuell utfoldelse og hyper-finstilt kollektiv kommunikasjon kan gå opp i en skyhøy musikalsk enhet, og bandet har aldri sluttet å overrumple med sine originale arrangementer av sanger vi trodde vi kjente ut og inn.

Både i sitt opprinnelige kvartettformat og i samarbeid med en rekke gjester, så ulike som Jan Erik Vold og Kringkastingsorkesteret, har Come Shine vært en hyppig skinnende kraft i norsk musikk. Med tusenvis av turnékilometer og fem fremragende album på merittlista har bandet for lengst etablert seg som en publikumsfavoritt langt ut over den innerste jazzkretsen, og når det nå svinger innom Nesodden Jazzklubb igjen, skjer det midt i en turné som omfatter store deler av sør-Norge, og som inngår i den årlige, nasjonale Vinterjazz-mønstringen.

Konserten, som begynner klokka 20:15 (døråpning 19:45), er den første av i alt 12 i vårsesongen. To av konsertene er barnekonserter, og sesongkort til kr. 940 gir adgang til samtlige 12. Enkeltbilletter til klubbens ordinære arrangementer koster kr. 290, for barnekonsertene er billettprisen kr. 90 (3-99 år).

Pressefoto