Øk inntektene til foreningen

Finnmarksfisk AS lanserer nå et lettsolgt, og ikke minst sunt og helsebringende, dugnadsprodukt med høy fortjeneste for idrettslag, klubber og foreninger.

– Vi har vært i møter med flere lag og foreninger og har blitt særdeles godt mottatt når vi har lagt fram prosjektet vårt. Mange har vært på leting etter et alternativ til toalettpapir og småkaker. Nå får de et produkt som er både sunt og godt, og ikke minst gir en god fortjeneste til klubbkassen. Dette er vinn, vinn i alle ledd, mener Martin Våge i Finnmarksfisk.

Bedriften kjører i dag i fast rute på Nesodden og rundt om i Follo og Østfold med frysebilen lastet opp av topp kvalitet fiskeprodukter hentet langs norskekysten og i Barentshavet. Nå er de på veien med et nytt produkt som de ønsker å introdusere for lag og foreninger på Nesodden. En dugnadskartong sammensatt av produkter fra havet.

– Kartongene veier drøyt fem kilo, og vil bestå av et assortert utvalg fiskefileter og fiskeprodukter. Innholdet vil variere litt avhengig av sesong. Men det er produkter av topp kvalitet, og alt er håndlaget. Ikke noe av det vi leverer er maskinprodusert, informerer han.

Dugnadskartongene vil inneholde produkter som torskefilet, seifilet, laksefilet, fiskesuppe, fiskekaker og fiskegrateng. Kostnaden per kartong er lagt på et hyggelig nivå. Det betyr at prisen per middagsporsjon vil ligge på rundt 40 kroner til forbruker. Med andre ord en rimelig investering sett i sammenheng med dagens prisnivå.

– Når vi møter en klubb som ønsker å benytte seg av tilbudet vårt, setter vi oss ned og bestemmer innholdet i kartongen. I tillegg bistår vi med å lage salgsmateriell, flyers og lignende. Foreningsmedlemmene går deretter ut og selger kartongene med levering en eller flere fast avtalte dager. Vi kommer med frysebilene våre til Nesodden på avtalt dag, og overleverer varene i termokasser slik at foreningen kan levere dem videre ut til sine kunder. Disse kassene holder godt på temperaturen og sørger for at produktene er førsteklasses når de leveres til kundene. Tilbakemeldingene vi har fått så langt, har gitt oss troen på at dette er et produkt markedet vil ta imot med åpne armer. Vi håper selvsagt at mange vil benytte seg av muligheten til å fylle opp kontantbeholdningen og tar kontakt med oss dersom de er interessert, informerer Våge.

BILDE: Dugnadskartonger med fiskeprodukter kan gi ditt lag eller din forening et tiltrengt tilskudd til klubbkassa.