Olle Bolle skapte liv og røre

Av Trond Folckersahm

De yngste tilskuerne var nær ved å storme scenen da Akershus Teater dro i gang rockeeventyret om Olle Bolle i Nesodden samfunnshus fredag kveld.

Det var en forestilling fylt med gjøgling og tull og tøys på høyt nivå de 169 betalende som fant veien til Samfunnshuset fikk oppleve. Med geniale kostymer, gøyal dialog og trampende rockefot, inntok skuespillerne fra Akershus Teater, som for øvrig har inngått et samarbeid med Nesodden Teaterfabrikk, scenen. Der de tok et entusiastisk publikum med inn i Olle Bolles verden.

En verden der Olle Bolle helst vil være hjemme sammen med bestefar og høre på røverhistorier, men mor og far vil sende poden i en vanlig barnehage. Men det er jo ikke bare, bare å starte i barnehagen når man er utstyrt med hale.

Det ble definitivt en time med gøy og moro, rock, passe skremmende scener, flotte kostymer og alt annet som hører med i en teaterforestilling. En opplevelse som den unge delen av publikum definitivt satte stor pris på der de hang over scenekanten, trommet frenetisk på gulvet og kom med engasjerte tilrop til gjengen på scenen. Og latteren satt heller ikke langt inne hos den eldre garde, som fylte de bakerste benkeradene, og opplevde en hyggelig time før «Gullrekka» på NRK satte inn, og taco-en kom på bordet.

Bilde: Akershus Teater og Olle Bolle tente storsalen i Nesodden samfunnshus fredag kveld. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra forestillingen:
https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2217243778542304/2217242725209076/?type=3&theater