På jakt etter flere spillere

Kjenner du det kribler i føttene når benker deg foran tv-en med potetgull og gyllent drikke for å følge med på Zlatans, Messis og Ronaldos bravader på banen?

Nå kan du få anledning til å børste støv både av støvler og gamle fotballkunnskaper. Nesodden senior 3 trenger nemlig nettopp deg.

– Vi er et lag bestående av unge menn fra 18-26 år. Kan vel si at vi er det eneste laget som representerer breddefotballen på seniornivå i NIF, da NIF2 stort sett bruker junior og A-lagspillere, sier Lars Bang-Ellingsen, som er talsmann for laget.

De fleste av spillerne studerer, og noen er i arbeid. Fellesnevneren for dem som er med er at de har spilt fotball i barne- og ungdomstiden, og at de har lyst til å fortsette å drive med fotball et par ganger i uken for moro og for treningens skyld.

– Vi sliter midlertidig med å være nok folk på kamper og treninger, noe som har gitt utslag på tabellplasseringen i år. Jeg er overbevist om at det er flere som oss på Nesodden som har lyst til å spille litt ball. Vi trenger flere spillere og ønsker å spre budskapet om at det er en plass for han som ikke vil satse på fotball, men som bare vil spille med en hyggelig kompisgjeng, lokker Bang- Ellingsen.

Bilde: Denne gjengen med glade gutter fra halvøya trenger flere å spille på lag med. Bare ta kontakt