Paviljongen satser på kvalitet

Av Trond Folckersahm

Besøker du Paviljongen restaurant på Bjørnemyr, får du i tillegg til en flott utsikt genuine matretter laget av topp kvalitet råvarer.

– Vi er veldig nøye når vi kjøper inn råvarer, og går etter det beste enten det er fisk, kjøtt eller grønnsaker. Her får du kun ferske grønnsaker, ikke noe hermetisk eller frossent. Når vi velger kjøtt plukker vi ut de beste stykkene og de med høyest kvalitet. Det er et dyrere alternativ, men vi vil heller levere topp kvalitet enn å tjene masse penger, forteller Nancy K, restauratør og sjef bak grytene.

Det er fem år siden de startet opp Paviljongen. De har både sushi og kontinental mat på menyen. Selvsagt serverer de også kinamat, og satser i den sammenhengen på schezuan-kjøkkenet. I tillegg leverer Paviljongen en god del takeaway.

– Du må også få med at de wok-rettene vi lager er laget med en ekte, klassisk wok over gass, akkurat slik de gjør det i Asia. Det er ikke elektrisitet involvert i den prosessen her hos oss. Det er vi alene om på Nesodden, understreker Nancy K.

Paviljongen tar også større arrangementer i tillegg til takeaway og bordservering. Det kan være konfirmasjoner, bryllup, minnestunder, barnedåp og andre typer sammenkomster. Til disse tilstelningene kan de ta opptil 50 personer, som da får de eget lokale. De kan også leie ut hele restauranten dersom noen ønsker det.

– Nå har vi også utarbeidet en ny crossover meny med spennende småretter som egner seg til lunsj og for dem som ikke spiser så store porsjoner. De kan du både spise her eller bestille som takeaway. Dette er et utvalg vel verd å prøve, lokker Nancy K.

BILDE:I tillegg til å drive restaurant Paviljongen, er Nancy og Timmy ofte rundt om på Nesodden for å bidra i forskjellige sammenhenger. Her er de representert på Matfestivalen på Tangen Senter. Foto: Trond Folckersahm