Pensjonisttur med Huldra

Av Trond Folckersahm

Er du pensjonist på Nesodden og har lyst på en tur på fjorden, er dagen 25. august og klokkeslettet 11:00. Da inviterer Lions Club Nesodden og Norled til fjordtur med Huldra.

– Lørdag 25. august går vår tradisjonsrike båttur med Huldra av stabelen. Det er ikke behov for noen forhåndspåmelding. De som vil være med kan bare møte opp på Tangen brygge i forkant. Avgangen er klokken 11:00 og vi er tilbake klokken 14:00, informerer Arne O. Jensen i Lions Club Nesodden.

Lions Clubs båttur for pensjonister er et populært og tradisjonsrikt tiltak som går i samarbeid med selskapet Norled. Hvor mange år de har vært på bøljan blå er det vel ingen som har oversikt over, men hvert år er det mer enn 200 pensjonister som benytter anledningen til å få en sensommertur på fjorden. Og det er plass til flere. Huldra er romslig.

– Vi byr på mat og forfriskninger og kaffe og kaker, og det skulle ikke forundre med om det også blir litt underholdning. Ellers går turen i våre nære farvann, så det blir mulighet til gjensyn med kjente steder i nærområdene. Og vi må ikke glemme det sosiale. Her er det mulighet til å treffe gamle kjente og slå av en prat. Vi ønsker alle som vil hjertelig velkommen til en alle tiders hyggetur, sier Arne O. Jensen.

Foto: Tore Henning Larsen