Prisbelønnet fotograf til Nesodden

Har du sansen for foto, og ikke minst naturfotografering, er dagen torsdag 3. november og arena Tangenten. Da kommer den prisbelønnende og svært dyktige fotografen Baard Næss på besøk.

Det er Norsk ornitologisk forening (NOF) avdeling Nesodden som inviterer til åpent møte med den kjente naturfotografen Baard Næss, som til daglig bor på Heer.

Han vil vise bilder med hovedvekt på fugl i nærmiljøet, og store rovdyr. Samtidig vil han fortelle om hvordan han fotograferer og formidler de mange fantastiske naturopplevelsene han har vært med på.

Baard Næss er også eier og redaktør av magasinet Natur&Foto, er prisvinner i flere nasjonale og internasjonale fotokonkurranser, og har gitt ut en rekke bøker. Han har også i samarbeid med Torbjørn Martinsen og Guttorm Næss laget filmen «Naturfotografene», som har blitt vist på NRK og andre nordiske kanaler.

Tangenten Kl. 18.30–21.00

Bilde: Baard Næss er i tillegg til å være naturfotograf også matfotograf. Her er han i arbeid i studioet i Drøbak sammen med samboer Merci Abrahamsen. Foto: Trond Folckersahm