Promoterte OscarsborgOperaen

Av Trond Folckersahm

Nesodding og operasjef Anne Felberg, benyttet helgen til å selge inn budskapet om årets utgave av OscarsborgOperaen, Carmina Burana, på Reiselivsmessen 2017, som foregikk på Telenor Arena.

– Interessen var stor og flyvebladene formelig flakset unna, jubler operasjefen med et toneleie som tangerer høye C.

Utstyrt med flagrende gevanter og stort pågangsmot, inntok hun standen til Akershus Reiselivsråd for å fremme budskapet om forestillingen som går av stabelen på Oscarsborg festning i august.

I år er det Carl Orffs mesterverk Carmina Burana som står på plakaten. Kanskje et av de mest spennende musikalske verkene som er skrevet i nyere tid. Og OscarsborgOperaen slår virkelig på stortromma med stort orkester, topp solister, et kor mede 200 sangere og en scenografi som vil gi publikum hakeslipp.

– Vi har i snart 20 år produsert helaftens operaforestillinger av høy kunstnerisk kvalitet i borggården på Oscarsborg. I år setter vi opp en full scenisk versjon av Carl Orffs udødelige mesterverk Carmina Burana, noe vi gleder oss enormt til. Årets forestilling blir helt spesiell. Blant annet vil vi bygge opp tribuner rundt hele sceneområdet, så i år blir det ingen sitteplasser på bakkenivå, røper operasjefen.

De som har lyst kan selvsagt gjøre dette til en stor begivenhet for seg og familien med mulighet til å kjøpe operapakker som inneholder både transport, vorspiel, overnatting og selvsagt billetter til en festforestilling i idylliske omgivelser under en åpen himmel og med en akustikk av de sjeldne.

Foto: OscarsborgOperaen