RD Shop & Support klar for åpning

Etter 12 år med en litt bortgjemt tilværelse er Rausand Data klare for en ny hverdag. Torsdag 8. oktober kl. 09.00 slår de opp dørene til den nye butikken på Flaskebekk senter.

– Vi har tenkt på å åpne butikk i lengre tid, og har vurdert både Tangen og Flaskebekk. Nå hadde vi stått så lenge på listen her på Flaskebekk, vi var vel på førsteplass, så når muligheten bød seg slo vi til, forteller daglig leder og innehaver, Trond Rausand.

Selv om bedriften fram til nå har levd et liv i skyggen, har de hatt en trofast kundekrets. Men det er mange som ikke har visst at de også har hatt produkter for salg og ikke bare drevet service og support på datautstyr.

– Vi har store forventninger til at salget vil øke nå som vi har kommet på gateplan og har utstillingsvindu mot et område med stor trafikk av både mennesker og biler. Vi ser virkelig fram til å komme i gang.

Det er gjennomført en forholdsvis stor investering for å få lokalene i den stand de er nå, og vareutvalget er langt større enn tidligere.
– Vi vil være forhandler for både Canal Digital og Telenor mobil. Sortimentet vil også inneholde det som er nødvendig både av PC og Mac. Dessuten vil vi ha massevis av duppeditter. Ikke bare det som finnes på det norske markedet. Det blir også mange spennende importvarer. Vi er store på alle typer koplinger og ledninger, og vi vil hele tiden holde oss oppdatert på utviklingen i markedet og tilpasse sortimentet til etterspørselen, lover Rausand.

Den nye forretningen vil holde åpent lørdager og ha langdag torsdager, og som seg hør og bør vil de selvsagt feire åpningen med spennende tilbud.
– Det blir 30 prosent avslag på alt blekk, og blekk kommer vi også til å holde gunstige priser på framover. Det blir spesialtilbud på Canal Digital de tre første åpningsdagene, og det blir tilbud på alle produktene i butikken. Så det er bare å komme innom og fylle handlekurven med produkter til gunstige priser. Jeg må selvsagt også understreke at vi fortsetter med service og support som før. Både med hjemmebesøk og fjernbetjening, lover Trond Rausand.

Foto: Jørgen Strandli, Mats Wilmann og Trond Rausand er klare til å ta imot kundene i den nye butikken på Flaskebekk fra torsdag morgen.