Rehab-bygget på Bjørnemyr revitalisert

Av Trond Folckersahm

I ett år har det pågått rehabilitering, utbygging og oppussing av Rehab-bygget på Bjørnemyr. Fredag kveld ble endringene ettertrykkelig markert med taler, mat og underholdning.

Mer enn 100 ansatte og leietakere i Rehab-bygget stilte opp for å få med seg den storslåtte markeringen av et Rehab-bygg i ny ham.

Brødrene Pedersen, Marius, Arnfinn og Lars, som både eier bygget og har stått for arbeidet med revitaliseringen, hadde virkelig tatt på seg spanderbuksene for å gjøre dette til en hyggelig helaften for de frammøtte.

Selvsagt var det taler av både Marius Pedersen og Per Are Løkke, og ikke minst avduking av Nils Aaslands skulpturinstallasjon «Prinsessen fra berget det blå», som har fått en sentral plass ved inngangen til Rehab-bygget.

Etter den offisielle åpningen ble alle invitert inn til Paviljongen Restaurant, som kunne by på fingermat av det lekreste slaget, virkelig kulinariske høydepunkter, og passiaren rundt bordene gikk høylytt, akkompagnert av friske jazztoner fra Øyvind Bergersen septett.

De frammøtte ble også invitert til en omvisning på den gamle takterrassen, som nå har kommet inn under tak, og er innredet og dekorert med innbydende og tidsriktige elementer. En avdeling som i dag huser Varden Spesialistklinikks 18 medarbeidere, og Rehab Tannlegeklinikk, som i dag kanskje er landets mest moderne og velutstyrte tannlege, og den eneste som kan skilte med en nyutviklet skanner som kan avsløre kreft i munnhulen.

Også denne avdelingen kunne by på underholdning med Bodil og Svein Gulbrandsen på fiolin og piano, og småkaker og kaffe.

Det ble totalt sett en veldig hyggelig kveld for alle som møtte fram.

– Det var virkelig hyggelig å se at så mange fant veien hit i kveld. Dette har vært et løft for oss. Derfor er det fint å få vist fram hva bygningen rommer. Vi har fått veldig mange hyggelige tilbakemeldinger både på endringene og også på Rehab-magasinet, som er spredd rundt til alle postkasser på Nesodden og i Nordre Frogn. Ikke minst er mange overrasket over antallet bedrifter som egentlig holder til her, smiler en fornøyd Marius Pedersen.

Bilde: Per Are Løkke overrekker en skulptur signert Nils Asaland til Marius Pedersen i forbindelse med re-åpningen av Rehab-bygget fredag kveld. Foto: Trond Folckersahm

Se flere bilder fra åpningen på Nesoddguidens facebook-side.