Rehab tannlegeklinikk leder an

Av Trond Folckersahm

Med nye oppdaterte lokaler og alt det siste i teknologisk utstyr for tannbehandling, står Rehab Tannlegeklinikk på Bjørnemyr svært godt rustet til å ta imot pasientene.

– Den siste teknologiske nyvinning vi har anskaffet er Velscope. Det er en maskin som vi kan forta cancer scanning med i munnhulen. Den avslører sykdommer i munn og slimhinner. Blant annet kreft og andre sykdommer vi ikke vil ha, forteller tannlege Ståle Fløtten, som er mannen bak Rehab Tannlegeklinikk.

Med seg på laget har han to tannpleiere og to kontordamer, som gjør alt som står i deres makt for å ta vare på de rundt 1.500 pasientene som benytter seg av tannklinikken.

– Vi påtar oss de fleste typer tannbehandling som innsetting av implantat, bittkorreksjon, forsiktig regulering, blant annet med usynlig regulering og kjeveleddsproblematikk i tillegg til tradisjonell tannlegebehandling med plombering og rotfylling, forteller Fløtten.

Rehab Tannklinikk har også etablert et produkt som har fått navnet «Tenner på timen». Ved hjelp av digital teknikk freser de ut kroner og broer på klinikken uten at det går fram og tilbake via tanntekniker. Det gjør prosessen raskere og rimeligere. Faktisk ligger prisnivået så lavt at det er ikke så mye om å gjøre at de kan konkurrere med de utenlandske tannklinikkene.

– Vi har også samarbeid med en rekke spesialister både i Oslo og Moss som kan bidra dersom det er tann- og kjeveproblemer vi ikke kan løse her hos oss. Men vi forsøker å hjelpe våre egne pasienter så langt vi kan. Jeg kan også fortelle at vi som alle andre tannleger har følger de samme refusjonsreglene som lovverket har utarbeidet.

Den kosmetiske siden er også en del av tannbehandlingen som har økt i vesentlig grad de siste årene.

– Vi tilbyr tannbleking som utføres av oss her ved klinikken. Man slipper med andre ord å ligge med skinner i munnen i flere netter. Dette er en behandling som virker umiddelbart og som holder i tre til fem år før den bør gjentas, forteller Fløtten, som ønsker alle nye pasienter hjertelig velkommen til tannlegebehandling i oppdaterte og tidsriktige lokaler på Bjørnemyr.

Bilde: Mannskapene i Rehab Tannlegeklinikk står klare til å ta deg imot. F.v: Runa Nordby Amundsen, Mirian Y. Befring, Ståle Fløtten, Lene Victoriz Wainio og Camilla Hundstuen. Foto: Trond Folckersahm