Rekord i Nesodden på langs

Ikke mindre enn 365 løpeglade stilte på startstreken da Nesodden på langs gikk av stabelen søndag. Det er ny deltakerrekord.

Stabilt men kjølig oppholdsvær ga gode forhold for løperne som bega seg ut i nesoddnaturen søndag formiddag. Hele 365 menn og kvinner, unge og eldre stilte på startstreken i de tre løypene som var ryddet for dagen av et iherdig mannskap. Det er det høyeste antallet som har vært påmeldt noen gang til denne folkefesten gjennom skog og mark.

De dristigste startet opp på Myklerud og skulle tilbakelegge en strekning på 13,4 kilometer, mens Fjell og To gård var startsted for dem med litt lavere ambisjoner

Førstemann som passerte målstreken var Sjur Prestesæther fra Legestudentenes Idrettsklubb på 53.06.4, fulgt av Lasse fra Fridheim barnehage og Gaetan Botella fra Nesoddtangen.

Raskest av kvinnene var ikke uventet Tina Knutsmoen. Hun ble fulgt av Karen Marie Ellefsen og Line Hammersmark Nitteberg.

Komplett resultat og starliste finnes på linken under.

Bilde: Brødrene Marius og Arnfinn Pedersen passerer drikkestasjonen på Fjell sammen med Nils Tveite fra Ås, som stilte i M13-14. I mål endte Tveite som nummer 7, mens brødrene Pedersen ble henholdsvis 8 og 9. Foto: Trond Folckersahm

https://reg.eqtiming.no/?EventUID=24328&test=1/