Ronja Røverdatter i helgen

Lørdag og søndag varter Nesodden Teaterfabrikk opp med ikke mindre fire forestillinger med Astrid Lindgrens legendariske Ronja Røverdatter i hovedrollen.

Det er bare å glede seg til oppsetningen som spilles i Elevkantina i Tangenten. De tretti elevene ved Teaterfabrikkens Teaterverksted har ligget i hardtrening og slippes endelig løs på publikum etter lange øvelser med dans, sang, humor og alvor.

Ronja er røverdatteren som blir født, og vokser opp, på Mattisborgen sammen med med sin mor, Lovis, pappa Mattis og alle mattisrøverne. Ved et lynnedslag blir borgen delt i to og Borkarøverne flytter inn i den andre delen. Dette vil ikke Mattis ha noe av. Men Ronja har blitt hemmelig venn med Borkas sønn, Birk, – og nå må de sørger for at historien får en annen slutt og at både Mattis og Borka må tenke i nye baner, noe som ikke alltid er så lett for en røverhøvding.

LØRDAG 17.MARS KL.13 OG KL.16
SØNDAG 18.MARS KL.13 OG KL.16

BILLETTER SELGES I DØRA OG PÅ https://teaterfabrikken.ticketco.events/no/nb

Forestillingen varer i underkant av 1 time og passer for alle barn som er glad i å leke i skogen, har en god venn eller bare elsker en god historie 🙂 (fra 3 år)

Popcorn og annet digg i kafeen før forestilling.

FOTO: Sofie Hiller