Så ble det jul på Fjellstrand

Av Trond Folckersahm

Lokale krefter stilte trofast opp for å skape en hyggelig juleåpning rundt Sandnes-bygget på Fjellstrand lørdag.

Senteret på Fjellstrand har etter hvert blitt samlingsstedet for begivenheter i lokalmiljøet på vestsiden av Nesodden. Alle næringsdrivende hadde i anledning lørdagens juleåpning lagt seg ekstra i selen for å kunne tilby fjellstrendinger og andre en hyggelig førjulsopplevelse.

– Det er hektisk her nå, men jeg tror vi har fått til et bra opplegg med mange gode tilbud, sier en hektisk opptatt Trine Oppegaard Persson i Annas Hybel, som etter julegrantenningen skal stable ikke mindre enn 50 julebordsgjester til full pakke på hybelen. Et nytt tiltak de har satt i verk.

Ellers var plassen foran bygget fylt med markedsboder med et rikt utvalg av varer. På baksiden var det rigget scene for dans, sang og underholdning. Og selvsagt fant folk veien inn i Annas Hybel for å varme seg mellom handlerundene.

– Jeg tror folk vil finne mye spennende her i dag, og vi har litt av hvert av underholdning å by på. Her blir det full julestemning, smiler Sonja Koteng, som kan by på både vått og tørt for ivrige julemarkedsgjester.