Sett deg i tidsmaskinen med Teaterfabrikken

Av Trond Folckersahm

Lørdag og søndag 11. og 12. mars inviterer Nesodden Teaterfabrikk til forestillingen TimeMachine i elevkantina i Tangenten.

Det er 30 teaterelever fra Nesodden teaterfabrikks kurs Teaterverksted som står på scenen kommende helg i en forestilling fylt av komikk, litt alvor, musikk og dans.

– Teaterverksted er et kurs som gir elevene en god innføring i hva teater er og kan være. Gjennom ulike øvelser, og med utgangspunkt i elevgruppene, lærer elevene grunnleggende teknikker innen teaterfaget. Fokuset ligger på leken og skuespillerens arbeid med seg selv og i gruppe, forteller teatersjef Margrete Bratberg-Grøstad.

Forestillingen starter på en levende markedsplass i Istanbul der vi møter familien Larsen på sydentur. Mamma er over middels glad i shopping. Far prøver og følge med, og barna er slitne og tørste. I en pause med kald drikke oppdager barna en liten kiste som sies å ha magiske evne.

Vi tas videre med på en reise, der barna søker en tid og plass hvor harmoni eksisterer. Veien dit blir en reise med flere stoppesteder i historien. Barna møter utfordringer og må finne den rette reglen med det rette ønsket for å komme hjem igjen.

Lørdag 11.mars kl.16.00 og søndag 12.mars kl. 14.00 og kl.16.00
Varighet: ca 40 min
Forestillingen passer for alle barn og voksne.

Bilde: Kommende helg få elevene ved Nesodden Teaterfabrikks Teaterverksted mulighet til å vi se fram hva de har lært på kurs. Foto: Nesodden Teaterfabrikk.