Sjelden vokalfest i Vanntårnet

Torsdag kveld åpner Nesodden Jazzklubb og Galleri Vanntårnet dørene for vokalensemblet PUST.

Det blir en høytidsstund i Vanntårnet torsdag kveld når vokalensemblet PUST fyller Vanntårnet til randen med skjønnsang av høy kvalitet. Her vil virkelig musikkelskere få en gyllen sjanse til å oppleve en intimkonsert med et av Nordens ledende vokalensembler.

PUST består av sopranene Camilla Susann Haug og Anne Hilde Grøv, alten Elisabeth Anvik, tenoren Jostein Hasselgård, barytonen Håvard Gravdal og bassen Mads Iversen.

Gruppa har en karriere som strekker seg over 15 år og fem album, med fjorårets «Huggu over vatn» (Grappa) som det nyeste, og et halvt hundre konserter årlig i inn- og utland har finslipt sekstetten til å bli blant de beste i sitt slag.

Folkemusikk og jazz er blant PUSTS viktigste repertoarinspirasjoner, og gruppas egne arrangementer åpner for en leken, original og eventyrlysten vokalmusisering med klanger som forhåpentligvis vil komme ekstra godt til sin rett i Vanntårnets spesielle akustikk.

Dørene åpner 19:45, en halv time før konsertstart. Billettprisen er 290 kroner for dem som ikke allerede har sikret seg sesongkort og dermed adgang

Pressefoto