Skjønnsang med Henrik Hundsnes

Som siste innslag i årets utgave av Kulturisten, og en del av arrangementets nachspiel, vil tenoren Henrik Hundsnes glede publikum med vakre vokalinnslag på Hellviktangen kommende søndag.

Nå er slett ikke Hundsnes noe ubeskrevet blad på Nesodden. I tillegg til å bo på halvøya, er han en del av vokalensemblet Tenorane, som de siste par årene har forlystet nesoddinger med vakker sang og sprelsk humor i førjulstiden.

Men denne gangen er det et litt annen side av den erfarne sangeren vi får møte. På Hellviktangen vil han framføre musikk fra cd-en «Count Your blessings», som har høstet strålende kritikker.

– Det blir sanger som omhandler liv, død og kjærlighet og som gir ro i sjelen. Både kjente og ikke fullt så kjente komposisjoner, forteller Hundsnes til Nesoddguiden, og legger til:

– Jeg har også fått med meg noen svært dyktige musikere: Øystein Lund Olafsen, tangenter; Torbjørn Økland, gitarer, mandolin og trompet; Tarjei Nysted, fiolin og nyckelharpa og Sofia Loise Henriksdatter, kor.

Vi ser alle med stor forventning fram til denne konserten på Hellviktangen. Det blir definitivt en anledning til å lene seg litt tilbake og la roen senke seg, mener sangeren.

Bilde: Henrik Hundsnes, hadde sammen med Gry Hundsnes, et innslag under åpningen av den norsk/italienske kunstutstillingen på Nesoddtangen gård under Kulturisten i september i år. Foto: Trond Folckersahm

Hellviktangen kunstkafé, Søndag 16. oktober kl. 18.30