Smakebiter på Tangen Senter

Av Trond Folckersahm

Det ble servert godbiter i flere varianter, da Tangen Senter arrangerte Matfestival lørdag med smaksprøver fra både butikker og spisesteder og musikalsk innslag av Idol-deltaker Philip Rustad.

– Matfestivalen her på Tangen Senter har jo blitt en tradisjon. Det er tredje gang jeg er med, men festivalen har en lengre historie enn som så. Det er også hyggelig å se at så mange kommer for å besøke oss en lørdag. En dag det også skjer så mye annet her på Nesodden, smiler senterleder Jorunn Røed, før hun blir tatt hånd om av et par Ninja Turtles som er på besøk for anledningen.

For det var virkelig mange som hadde funnet veien til Tangen Senter denne flotte, men vindfulle lørdagen. Det toppet seg da mer enn 250 publikummere samlet seg foran scenen. Der nesoddingen Philip Rustad, som selv jobber på Tangen Senter, og i tillegg er en av deltakerne som har tatt seg videre i årets utgave av Idol, dro i gang med sang og gitar. En oppvisning som til fulle viste hva som bor i gutten.

Ellers kunne folk kose seg med sushi fra Paviljongen restaurant, smaksprøver fra Flasken og Meny, street food og flere andre godsaker fra matfestivaldeltakerne.

Bilde: Senterleder Jorunn Røed fikk selskap av et par Ninja Turtles som også danset og showet til glede for de minste. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra Matfestivalen på Tangen Senter:
https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2224861761113839/2224860551113960/?type=3&theater