Snart klart for høstjazz igjen

Av Trond Folckersahm

Jazzinteresserte på Nesodden kan begynne å glede seg til årets høstsesong. 26. august er det i gang for fullt.

– Vi har et bra og variert program i år med mange spennende artister, forteller Andreas Haddeland, leder av jazzklubben, og legger til:

– De fleste jazzinteresserte bør finne noe de liker her. Men jeg kan ikke unngå å fortelle at alle bør satse på et sesongkort. Det er en økonomisk gavepakke i forhold til enkeltbilletter, og da kan man velge og vrake dersom man ikke vil ha med seg alt.

Første post på programmet er allerede under Kulturisten junior, da det blir babykonsert med Eldbjørg Raknes i Tangenten.

Ikke mer enn fire dager etter er det konsert på Hellviktangen med den svært dyktige pianisten Tord Gustavson og hans trio.

Deretter går det slag i slag med Slagr, Eivind Austad trio, Honest John, Liv Ulvik Inn Vade, Rasmus og Verdens beste band, Rune Your Day, Jon Eberson Group, Yügen og Kristin Asbjørnsen trio før sesongen avsluttes 2. desember med BMX med Nils Økland.

– Det er spennende at vi har fått med storheter som Tord Gustavson og Jon Eberson. Men også flott at vi har fått med Kristin Asbjørnsen trio. Hun er jo lokal og har mange jern i ilden. Det tror jeg blir et høydepunkt, mener Haddeland.

Som tidligere år vil Tangenten, Hellviktangen og Galleri Vanntårnet være blant arenaene det skal spilles på. Men konserten med Kristin Asbjørnsen blir i Skoklefald kirke, og avslutningskonserten blir en huskonsert på Skoklefald.

– Men vi har også en ny arena til midtukekonsertene; Kom & Bli på Granholt, avslutter Haddeland.

Bilde: Kristin Asbjørnsen er en av artistene som er klar for konsert i regi av Nesodden Jazzklubb i høst.