Sommerbiblioteket er i full drift

Av Trond Folckersahm

Det var ikke bare pop-up parken som åpnet ved Tangenten denne helgen, også innendørs var det full aktivitet da Nesodden bibliotek slo opp dørene for Sommerbiblioteket.

– Dette skal være en arena for lekende og levende barn. Et drømmebibliotek for opplevelser og inspirasjon, sa biblioteksjef Per Roger Sandvik, som holdt åpningstalen i anledning introduksjonen av de nye elementene.

Nesodden Teaterfabrikk stilte også opp her med glimt fra sine tidligere og kommende produksjoner. Anja fra Ås bibliotek holdt et fengslende foredrag om dyr og natur som fikk barna til å gispe i forundring etter hvert som hun trakk fram snegler, meitemark, en utstoppet bever og andre skapninger. Et virkelig gøyalt innslag.

– Vi har også fått et fint tegne- og malerom der barna kan kose seg med blanke ark og farger, forteller barnebiblotekar Karianne Reite, og geleider Nesoddguiden inn i avlukket der rådmann Wenche Folberg og ordfører Truls Wickholm allerede er i gang med å boltre seg med pensel og farger.

Ingen tvil om at dette vil bli en arena for lekende barn, opplevelser og hygge inntil sommeren er over og Vinterbiblioteket kommer på plass.

Bilde: Ordfører Truls Wickholm og rådmann Wenche Folberg fikk et flashbaack til barndommen da de besøkte tegne- og malerommet i Sommerbiblioteket. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra åpningen av Sommerbiblioteket.

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2143816392551710/2143815539218462/?type=3&theater