Sommerkonsert i musikal-land

Musikk fra ulike musikaler – pluss en lokal overraskelse. Det er menyen når Nesodden Sangkor inviterer til sommerkonsert i Skoklefaldsalen 16. Juni

– Vi har plukket noe av det beste fra noen av de beste. Musikal-sjangeren har jo levert en nær sagt endeløs rekke med komposisjoner som har fått klassikerstatus, påpeker Karoline Olsen i Nesodden Sangkor.

Fra programmet trekker hun fram kjente ting som «Phantom of the Opera», «Grease», «Hair», «La La Land» og «Les Miserables».

– Det er en herlig miks av romantikk, dramatikk, lykke, tragedie, optimisme og oppgitthet både vi og publikum kan boltre seg i, forteller hun

Nå er det slett ikke bare musikaler som står på programmet under sommerkonserten.

– Nei, vi har med noen klassikere fra salgslistene, også. Vi er også litt stolte over at vi har fått med oss Lovise Angen Krogstad. Hun er tidligere kormedlem, men driver nå med musikkteater, og vil framføre en av de nyeste sangene sine. På piano har vi med oss Bojana Sovilj – og sist, men ikke minst – ledes vi musikalsk av dirigenten vår Milica Filipovic. Vi både tror og håper at det blir en hyggelig kveld, sier Olsen.

Foto: Nesodden Sangkor, Karoline Olsen

Skoklefallsalen 16. Juni 2019
Kl. 19.15

Inngangspris kr 180/ kr 50 for barn