Søndagsmøte med Egil Olsen

Nei, det er ikke Drillo vi snakker om! Derimot musikeren Egil Olsen som vil holde en innholdsrik konsert på Hellviktangen søndag kveld.

Tidligere i år slapp Egil Olsen albumet «OOO what happened». Et album som høstet mange lovord. “Hinsides vakre låter”, skrev Dagbladet og ga den terningkast fem, og
i følge Audun Vinger i Dagens Næringsliv er Egil Olsen “en av landets aller beste låtskrivere”.

Egil Olsen er også en livefavoritt når han holder sine konserter der kontrasten mellom de såre og enkle låtene og den uforutsigbare humoren og komiske timingen på scenen står i søkelyset.

Artisten har alltid gått sine egne veier, og blitt så respektert for sin musikk at han er hyllet med egen tributeplate fra artister som blant andre Thom Hell, Side Brok, Robert Post, Jenny Hval og Sondre Lerche.

Egil Olsen var også tidligere i år å se som tegneseriefigur i sin egen daglige gjestestripe i dagbladet; «Eg, Egil Olsen» – et selvbiografisk lite innblikk i de flaue, litt patetiske og tristmorsomme sidene av livet som singer / songwriter. Han er også å høre i egen spalte på NRK P13 i programmet Siri & co hver uke, der han deler sine ups and downs og framsider og baksider av artistlivet.

Hellviktangen kunstkafé søndag kl. 19.00

Pressefoto