Spar-Esset redder høytiden

Førjulsparty, romjulsparty, julehøytid eller nyttårsfest. Spar-Esset Catering på Dal i Nordre Frogn er der for deg når du trenger godsaker på bordet.

Saftig ribbe med sprøstekt svor, sylte, pølser og medister, eller kanskje tapas, koldtbord eller andre kulinariske fristelser som masserer smaksløkene og får tennene til å løpe i vann. Den lille cateringbedriften på Dal er behjelpelig med alt du trenger.

– Vi kan levere komplette løsninger der alt kundene trenger å stille til disposisjon er lokalet der festen skal holdes. Enten det er bak egen dør eller i leide lokaler, forteller daglig leder og senior i bedriften, Leif Erik Sivertsen, og fortsetter:

– Vi pynter, leverer servise, bestikk, blomster, mat, kaker. Alt som er nødvendig til festen.

Menyen til Spar-Esset er mangfoldig og velkomponert enten det er kjøtt eller fisk som skal stå på menyen.

– Sjømatbuffeten vår er populær for dem som ønsker kvalitetsmat fra havet. Noen foretrekker kanskje en tapasbuffet. Også der har vi et godt alternativ. Men det er klart at nå fram mot nyttår er det tradisjonsrik julemat som står øverst på ønskelisten til de fleste. Der har vi alt som er nødvendig for å kunne lage den optimale julefesten, lover Sivertsen.

Til en vellykket fest hører selvsagt en søt avslutning med.

– Vi leverer kaker, gjerne med flere etasjer, og eget motiv hvis det er ønskelig. Det er bare å kontakte oss og legge fram dine ønsker og behov. Vi står parate til å bidra til at festen blir vellykket, understreker Sivertsen.

Bildetekst: Erik, Marius, Kate og Leif Erik i Spar-Esset på Dal står klare til å hjelpe deg med festmenyen og ellers alt hjertet begjærer. Foto: Trond Folckersahm