Sportsutstyret ble revet unna

Av Trond Folckersahm

Køen av kjøpelystne nesoddinger strakte seg gjennom korridorene på Steinerskolen, da det ble arrangert Vintermarked med salg av brukt sportsutstyr lørdag formiddag.

– Her var det lang kø lenge før vi slo opp dørene. Brukt sportsutstyr er tydeligvis populært. Vi har utvidet med enda flere varer i år enn i fjor, og vi har åpnet enda et rom for å ha litt bedre plass. Likevel er det fullt her, og folk er handlelystne. De beste varene går selvsagt først, forteller Mats Åkesson, som er med i arrangørgruppen.

Utvalget var både stort og sammensatt. Både ski, støvler, alpinutstyr, skøyter, klær var plassert rundt i rommene. Tydeligvis var skiutstyr for nordiske grener i skuddet. I løpet av en halvtime var det meste utplukket, og de handlelystne kunne avslutte handelen i kafeen, som kunne by på både boller, kakao og mere til.

– Et veldig bra tiltak når man har barn som vokser og stadig må ha nytt utstyr, eller for dem som ikke har så god råd. Gjenbruk er jo også positivt av miljøhensyn, mener Ken Ove Holter-Hanssen.

Han er på bruktmarked sammen med barna Iver (6) og Ellen (3).

– Vi er på jakt etter komplett skiutstyr til Ellen. Nå har vi funnet ski og staver, så det er bare støvlene som gjenstår. Skiene holder nok et par sesonger, men støvlene må nok byttes ut neste år. Mye av det som er til salgs her, har nok kanskje vært brukt bare et par ganger, og har topp kvalitet. Det er virkelig mulig å gjøre et kupp, mener Holter-Hanssen.

Bilde: Ellen (3), Ken Ove og Iver (6), alle med etternavnet Holter-Hanssen, kan ikke få fullrost Vintermarkedet på Steinerskolen, og har sørget for å sikre seg det de var på jakt etter. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se flere bilder fra Vintermarkedet på Steinerskolen:

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2288542018079146/2288541218079226/?type=3&theater