Stabler med rimelig sportsutstyr

Av Trond Folckersahm

Energihuset Sport på Tangen Senter har utvidet butikkarealet for en kortere periode, og fylt opp nok et lokale med et stort utvalg sportsutstyr til hyggelige priser.

– Planen er å være her ut februar, og vi har fylt opp med mengder av spennende varer. Det er heller ingen fare for at vi går tomme. Vi kommer til å fylle opp lokalet med stadig nye tilbud etter hvert som vi selger ut, forteller Martin Nielsen i Energihuset Sport.

Blant utvalget finner vi både jakker, bukser, gensere og undertøy i tillegg til sokker, joggesko og forskjellig sportsutstyr. Produkter for begge kjønn og alle aldersgrupper.

– Jeg tror de fleste vil finne noe de har behov for hvis de stikker innom. Og prisene er spesielt hyggelige. Det meste er priset ned mellom 50 og 70 prosent. Dessuten har vi massevis av småvarer til en femtilapp eller to, informerer Nielsen.

Parallelt med spesialutsalget vil selvsagt Energihuset Sport kjøre videre i vanlige spor. Kanskje vil det lille snøfallet vi har sett de siste dagene få fart på skisalget som har vært beskjedent så langt i sesongen.

– Foreløpig er det bare lysløypa som har tilfredsstillende forhold. Det er fortsatt for lite snø i marka, men det blir jo litt mer vinterstemning nå som vi har fått noen kuldegrader, og det kan fortsatt komme mere snø. Vi er godt forberedt og har alt av skiutstyr tilgjengelig. Spesielt er felleski i vinden om dagen. De trenger ikke smøres, og finnes i utgaver for både mosjonister og halvprofesjonelle skiløpere, forteller Marius Pedersen.

Bilde: Martin Nielsen kan tilby et stort utvalg av sportsutstyr til særdeles gunstige priser i Energihusets nye lokale i Tangen Senter.