Starter opp BRA-Minilager

Nesodden Eiendomsservice har hatt suksess med sitt konsept med utleie av minilager. På bakgrunn av dette har daglig leder Øystein Grøstad etablert BRA-MINILAGER drive in AS.

– Utleie av minilager har vært en trivelig geskjeft. Derfor har vi tatt ut virksomheten av Nesodden Eiendomsservice og etablert det som eget firma og eget varemerke, forteller Øystein Grøstad.

I tillegg til Nesodden, vil BRA-MINILAGER etablere seg på Furuset i Oslo og på Vinterbro fra våren 2018.

– Ideen bak BRA-MINILAGER er at det skal være en mest mulig enkel og logistisk strømlinjeformet løsning for leietakerne. De skal kunne kjøre bilen helt fram til lagringscontaineren slik at det blir enkelt og hente og levere det som skal lagres. I motsetning til andre lagringsløsninger som lagerhotell og lignende slipper man trapper og korridorer. På den måten oppnår man en effektivisering og redusert tidsforbruk, påpeker Grøstad.

Alle avdelingene til BRA-MINILAGER vil være døgnåpne, slik at kundene ikke trenger å forholde seg til åpningstider. Sikkerheten vil bli ivaretatt gjennom kameraovervåkning og låsesystemer tilpasset hver enkelt avdeling. Det tilbys to størrelser på containerne. En på 10 fot og en på 20 fot. Begge variantene er nye, beregnet for lagring og de holder seg tørre grunnet god ventilering.

– Vi har også laget en ny internettside hvor all reservering og bestilling kan gjøres digitalt fra hjemmesiden, og fra det øyeblikket man er registrert er tilgangen til en container etablert. Bestillingen av container innebærer også et kjøp av en FG-godkjent lås som leietakeren beholder også etter at leieavtalen er avsluttet, forteller utleieren.

For å gi nye leietakerne en liten gulrot, vil de som leier en container på Furuset eller Vinterbro gjennom hele 2018, få den første måneden kostnadsfritt. For nesoddinger som ønsker å leie utenfor halvøya vil det gis et spesialtilbud der de betaler samme pris som på Nesodden, da markedsprisene utenfor kommunen ligger høyere.

Bilde: Øystein Grøstad etablerte utleie av minilager som en bigeskjeft til Nesodden Eiendomsservice. Nå etableres det som eget AS under navnet BRA-MINILAGER.