Steinerskolens flotte julemarked

Av Trond Folckersahm

Lørdag er det nok en gang klart for Steinerskolens tradisjonsrike julemarked. Også i år blir det mulighet til å boltre seg med mangslungne aktiviteter og dypdykke i kulinariske opplevelser.

I nærmere 30 år har Steinerskolen på Nesodden arrangert julemarked. En begivenhet som år etter år samler horder av nesoddinger til førjulskos med et mangfold av gøyale og spennende aktiviteter. Det mangler heller ikke på muligheten til å finne spennende julegaver, lytte til vakker musikk og kose seg med lekre retter både innen- og utendørs.

Bak arrangementet står barn, foreldre og lærere ved Steinerskolen, og i år kan de by på en lang liste av muligheter til å hente inn julestemning. Skolen og uteområdene med utallige boder med julegaver og julepynt. Alt på ett sted. Og selvfølgelig mye aktivitet og moro for barn i alle aldre. Wienerkafé, honningbod og delikatesser, juleverksted og familiekafé, musikkafé, dukketeater og til og med en smie. Pizzaene blir stekt i utendørs steinovn, og englebanen lar de minste suse gjennom skolegården i glideflukt. Karusellen er som alltid på plass. Her er det noe for alle.

Selvsagt er også akrobattruppen Stella Polaris på plass, og vil sammen med de eldste elevene på skolen levere en storslagen og spektakulær åpningsseremoni.

Lørdag 24. november 11.15 – 16.00 Steinerskolen Nesodden

Arkivfoto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, kan du se en bildeserie fra tidligere julemarked på Steinerskolen:

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2256295207970494/2256293847970630/?type=3&theater