Stemningsfull juleåpning på Tangen

Av Trond Folckersahm

Tre kvinner skal sørge for at julestemningen siger inn hos dem som besøker Tangen Senter og Tangenten 25. november når julearrangementet går av stabelen med nisser, markedsboder, tenning av julegran, velfylte butikker og en rekke andre innslag.

I lang tid har senterleder ved Tangen Senter, Jorunn Røed; kultursjef i Nesodden kommune, Ellen Knutsen og kulturistenkatalysator Jutta Bachmann spikket på planer, latt kreative tanker blomstre og spilt ball med høytflygende ideer. Virkelig et julenissens snekkerverksted i miniformat.

– Julearrangementet har blitt en svært hyggelig tradisjon på Tangen, og vi setter stor pris på det gode samarbeidet vi har hatt med Tangen Senter. Sammen med dem gleder vi oss til å ønske alle velkommen til et stemningsfullt julearrangement, stråler en særdeles fornøyd kultursjef, Ellen Knutsen.

Markedsboder fylt med pynt, mat, nips og julegavetips i fleng hører selvsagt med når juleåpningen går av stabelen. Både på torvet ved Tangen Senter og plassen ved siden av Tangenten vil være et eldorado for både dem som vet hva de vil ha, og dem som finner noe de ikke visste de ville kjøpe.

– I fjor hadde vi 42 markedsboder på plass. Påmeldingen har så langt godt greit, og vi har en ambisjon om å få minst like mange boder i år som i fjor, fastslår Jutta Bachmann.

– Vi er også veldig fornøyde med besøkstallet som har steget for hvert år. I fjor var det tusenvis av besøkende, noe vi satte stor pris på. I år, vil vi i tillegg til julemarked og tenning av julegrana, også offentliggjøre og dele ut prisene for «Årets nesodding», «Kulturprisen» rett i forkant av tenningen, mens den tidligere annonserte «Idrettsprisen» utgår, informerer kultursjefen.

Tangen Senter har selvsagt også satset alt på at dette skal bli en særdeles vellykket juleåpning.

– Juleåpningen på Nesodden er en sterk tradisjon, og vi på Tangen Senter er veldig glad for samarbeidet vi har med Nesodden kommune. I tillegg har vi jo også en julesenteråpning denne dagen, jubler en forventningsfull senterleder, Jorunn Røed.

For aktivitetene på senteret står virkelig i kø denne lørdagen. De yngste kan selvsagt glede seg til besøk av julenissen og utdeling av nisseposer med godsaker i. Trolig kommer køen av forventningsfulle smårollinger til å strekke seg gjennom hele korridoren på senteret. Men det stopper ikke der, ansiktsmaling, bamseverksted, pepperkakepynting og pepperkakeverksted, korsang og mer til står også på programmet.

– Vi kommer også til å dele ut gløgg og pepperkaker, og vi må heller ikke glemme butikkene som er velfylte med gode tilbud, julevarer, gaveartikler og mye annet spennende, lover Jorunn Røed.

Dementi

Ved en inkurie har det i artikkelen om juleåpningen på Tangenten og Tangen Senter på Nesoddguiden.no, og i papirutgaven som distribueres i postkasser på Nesodden denne uken, kommet fram at det skal være diverse aktiviteter på Tangen Senter som ansiktsmaling, bamseverksted, pepperkakepynting, pepperkakeverksted og korsang. Dette medfører ikke riktighet. Dette er aktiviteter som vil bli gjennomført på Tangen Senter i løpet av desember, og ikke på juleåpningen 25. november.

Jorunn Røed/Tangen Senter fikk ikke artikkelen til gjennomlesing før den ble trykket, og kunne således ikke forhindre feilen som er kommunisert.

Vi beklager at dette har blitt distribuert ved en feiltakelse, men vil samtidig understreke at julenissen kommer kl. 15:30 som annonsert, og at det blir tenning av julegrana kl. 17:00.

Julemarked Tangen 25. november

Åpning kl. 11:00
Nissen kommer 15:30
Julegranen tennes kl. 17:00

Se også linkene under!

http://www.nesoddguiden.no/feil-i-saken-om-juleapning-pa-tangen/

http://www.nesoddguiden.no/feil-i-saken-om-juleapning-pa-tangen/