Stor trafikk på Fjellstranddagen

Av Trond Folckersahm

Det så ut til at det meste som kunne krype og gå, og noen til, hadde funnet veien til Fjellstrand sentrum og Fjellstranddagen søndag.

Solskinn og fin temperatur la heller ingen demper på stemningen hos dem som ville få med seg begivenheten som for første gang ble arrangert i områdene rundt Sandnesbygget.

Den største nyheten var selvsagt åpningen av den nye Annas Hybel. Etter å ha levd i trange kår på bakkeplan, har de nå åpnet ny kafé i underetasjen der det tidligere var outlet for klær og moter. Nå har Annas Hybel fått god plass, og det har blitt et virkelig lunt og trivelig sted som sikkert vil fylles med både fjellstrendinger og andre nesoddinger. Skjenkerett er vel heller ikke noe minus.

– Jeg er svært godt fornøyd med det vi har fått til. Ikke minst takket være utrolig god hjelp fra mange frivillige. Nå satser vi for fullt og håper at det går like bra her som det har gått i den lille kafeen vår opp, sier innehaver Trine O. Persson.

Ellers var plassen foran Sandnesbygget full av salgsboder, foreninger og aktiviteter. På baksiden var det trampolinehopping, speidere og taekwondo. Matosen fra flere grillstasjoner lå som en tåkedis over området. Det var stemning, liv og røre på denne flotte Fjellstranddagen i ny innpakning.

Foto: Trine O. Persson er fornøyd med å ha kommet inn i nye lokaler med Annas Hybel. Foto: Trond Folckersahm

Se flere bilder på Nesoddguidens FACEBOOKSIDE