Store endringer i Hjem & Hobby

Av Trond Folckersahm

Er du en av dem som daglig passerer Hjem & Hobby på Nesset, har du kanskje lagt merke til at det har skjedd store forandringer på området de siste månedene?

– Ja, det har vært en del virksomhet her. Blant annet har det blitt revet et lagerbygg på 500 kvm. og et bilverksted på 200 kvm., forteller Helge Korneliussen, styreleder i Hjem & Hobby Gruppen AS.

Bakgrunnen for saneringen av bygningsmassen, bunner i at Coops lavpriskjede Extra skal etablere ny butikk på eiendommen. Utbyggingsarbeidet vil starte opp så snart alle nødvendige godkjenninger er på plass.I dag er det HMK Eiendom AS, der Helge Korneliussen og Markus Karlsen eier 50 prosent av aksjene hver, som står som eiere av Nessetveien 69, og de har leid ut deler av eiendommen til Coop Øst SA, som skal etablere en ny lavpris dagligvareforretning på i overkant av 1500 kvm.

– Vi har tegnet en langsiktig leiekontrakt med Coop Øst som har sitt hovedkontor på Kolbotn. Utbyggingen er det vi i HMK Eiendom AS som skal stå for, mens det er Norbygg AS som står som entreprenør, forteller Korneliussen.

Hjem & Hobby holder fortsatt åpent hver dag, og har til hensikt å fortsette virksomheten også når den nye forretningen er på plass.

– Vi kommer til å oppgradere de gamle lokalene, og i tillegg får vi 300 nye kvadratmeter. Vi har godt med parkering, og det blir et enkelt og greit sted å stikke innom for en handel, påpeker Korneliussen.

Bilde: Styreleder i Hjem & Hobby Gruppen og medeier i Nessetveien 69, ser fram til at arbeidene med nytt forretningsbygg starter. Foto: Trond Folckersahm