Strålende jubileumskonsert

Jubelen ville ingen ende ta da Nesodden Sangkor feiret sine første 50 år med jubileumskonsert i Skoklefaldsalen søndag kveld.

Det var et svært velopplagt kor som stilte på scenen søndag. Et kor som på ingen måte bar preg av sine 50 år. Vitaliteten og sanggleden gjorde denne konserten til en opplevelse for en fullsatt sal. Gjennom halvannen time tok de publikum med på en reise gjennom et musikalsk landskap som inneholdt musikk både fra Carl Orff, Prøysen , Verdi, Abba, Freddy Mercury og Händel. Alt framført med presisjon og stor musikalitet.

Et av Nesodden Sangkors sterkeste kort er uten tvil evnen til fornyelse. Det er nok bakgrunnen til at de gjennom fem tiår har vært det største og mest drivende koret på halvøya. Det er heller ikke tvil om at de har hatt med seg dyktige dirigenter, som har bidratt til at de til tross for at de er et amatørkor, behersker stoffet på en tilnærmet profesjonell måte. De legger listen høyt, og strekker seg langt utover det man kan forvente.

Denne gangen var koret også understøttet av et stort orkester som bidro til å heve kvaliteten ytterligere noen hakk, og til å gjøre dette til en festaften for publikum, som visste og sette pris på opplevelsen og responderte med ovasjoner og stående akklamasjon.

Vi gleder oss til de neste 50 årene.