Svært godt besøkt markedsdag

Av Trond Folckersahm

Aldri har så mange besøkt den tradisjonsrike markedsdagen på Tangen Senter så tidlig som de gjorde lørdag, og de fikk opplevelser i fleng.

Allerede fra starten klokken 11 strømmet publikum til Tangen senter for å se hva arrangørene hadde å by på, og det var slett ikke lite. Hele torget utenfor senteret var fylt opp av telt og bord der senterets butikker hadde hentet fram godbiter som ble solgt til særdeles hyggelige priser. Og folk lot seg ikke be to ganger. De handlet villig vekk, og fylte poser og bager med produkter av alle slag.

– Det er veldig hyggelig å se at så mange har møtt opp så tidlig. Vi er glade og takknemlige for at vi har en kunder som følger med på det vi gjør og stiller opp på de arrangementene vi steller i stand, smiler en fornøyd Jorunn Røed, senterleder ved Tangen Senter.

Nå var det ikke bare handel som forgikk på torget. Klovnen som kom på besøk briljerte både med sykling på etthjulssykkel, jonglering og andre morsomme triks til glede for store og små. Yes-løven var også en magnet på de minste, og Lysaker skolekorps, som var på besøk for anledningen, tro til med friske toner mens gratis popcorn gikk ned på høykant, og fotballkampen mellom Frankrike og Australia gikk på storskjerm i bakgrunnen.

– Egentlig hadde vi ikke tenkt å handle i dag, men det var så mange gode tilbud at vi ikke kunne la være. Et flott og hyggelig arrangement, mener Amanda, Jøril og Jan Henry Sivertsen, som har tatt seg en tur fra Hasle til Tangen Senter.

Og apropos fotball, var det en særdeles fornøyd tidligere landslagsmålvakt, Thomas Myhre, mannen bak Pizzabakeren og fotball-VM på Tangen Senter, som stilte på torget. Kvelden før hadde den første kampen på storskjerm gått av stabelen med mer enn 250 fotballglade nesoddinger som koste seg med fotball, pizza og øl tilstede.

– Vi er veldig godt fornøyd med oppstarten. Det var veldig god stemning, og vi fikk jo oppleve en fantastisk spennende kamp mellom Spania og Portugal. Trolig den beste i gruppespillet noen gang. Det eneste minuset var at skjermen nok var litt for liten, men det skal vi rette på nå. Den skal bygges ut, så da blir det en enda bedre opplevelse for dem som kommer hit. Jeg er overbevist om at det blir mange flotte kamper og like mange hyggelige opplevelser i måneden som kommer, tror Myhre.

BILDE: Jøril, Amanda og Jan Henry Sivertsen koste seg i sola på Tangen Senter under markedsdagen. Foto: Trond Folckersahm

Følger du linken under, finner du flere bilder fra markedsdagen

https://www.facebook.com/nesoddguiden.no/photos/pcb.2137374903195859/2137370186529664/?type=3&theater