Tangen helseklinikk på pletten

Med sin brede kunnskapsbase når det gjelder trening, ernæring, muskel – og leddplager, har Tangen helseklinikk mye å bidra med på idrettsfronten. Nå stiller de på idrettsarrangementer for å bistå.

– Nå har vi åtte medarbeidere med et bredt erfaringsgrunnlag som spenner fra det mentale via det kroppslige og til hva vi bør putte i munnen, forteller daglig leder Morten Christensen i Tangen helseklinikk.

Lørdag stilte de på Tangen under basketturneringen, og hadde svært stor pågang til sin stand. Spørsmålene fra interesserte haglet og interessen var langt større enn terapeutene forventet.

– Jeg er faktisk overrasket over hvor mange som tar kontakt med oss og stiller relevante spørsmål. Tydeligvis er det mange som vil vite mer, og vi har jo en kunnskapsbase som er omfattende. Det har vært en svært positiv opplevelse å være tilstede her i dag. Dessuten har vi arrangert noen konkurranser for å gjøre det enda litt mer spennende. Også disse har det vært stor interesse rundt, smiler en fornøyd Christensen.

Tangen Helseklinikk er en tverrfaglig klinikk med høy kompetanse innenfor muskel/skjelett plager, kognitiv terapi og kost- og ernæringsbehandling. De legger stor vekt på helhet og har en profesjonell tilgang til helseplager. Derfor tilbyr de et bredt spekter av tjenester som inkluderer generell fysioterapi og idrettfysioterapi, barnefysioterapi, manuellterapi, kiropraktikk, akupunktur, psykolog og kyndig rådgivning i kost og ernæringssykdommer. I tillegg tilbyr klinikken spesialtjenester som tilpassing av såler/fotsenger og trykkbølgebehandling. Klinikken samarbeider tett med fastleger og annet helsepersonell.

Det kan også nevnes at som noe helt unikt har både manuellterapeut og kiropraktor primærkontaktroller. Dette betyr at de kan henvise til spesialisthelsetjenester og fysioterapi, MR/CT og røntgen samt sykemelde i opp til 12 uker. Du trenger heller ikke henvisning fra fastlegen før du besøker Tangen helseklinikk.

Interessen for Tangen helseklinikk var påtagelig under basketturneringen på Tangen lørdag. Foto: Trond Folckersahm