Tangenfestivalen er underveis

Av Trond Folckersahm

Ikke før har vi lagt påsken bak oss, står en ny, glitrende, storslått og mangfoldig utgave av Tangenfestivalen for tur. 22. april braker det løs i området i og rundt Tangenten og Tangenåsen ungdomsskole.

Tangenfestivalen har i løpet av de årene den har eksistert utviklet seg til å bli en av de store begivenhetene på Nesodden. Årets utgave vil på ingen måte stå tilbake for de tidligere. Og i år, som tidligere år, har Tangenfestivalen et hovedtema.

– Festivalen har i år internasjonalt tema for å feire mangfoldet på skolen vår. I år ønsker vi hjertelig velkommen åtte ungdommer og to voksne fra Acasa i Romania til Tangenfestivalen. Gjennom valgfaget ”Innsats for andre” var 17 elever, lærer og rektor i 2015 og 2016 på besøk hos dem i Romania, i år er det gjenvisitt, forteller Regine Røyseth i arrangementskomiteen ved Tangenåsen ungdomsskole.

Utover det internasjonale temaet, blir det selvsagt mulighet til å forlyste seg på en rekke ulike arenaer, og det er heller ingen fare for at noen trenger å gå rundt med tom mage.

– Vi kan friste med alt fra ulike spennende aktiviteter og underholdning til deilig mat for store og små. Blant annet kan vi by på: Revy med elevene på valgfaggruppa «Sal og scene», science show, hundremeterskogen, lykkehjul, svampkast, ansiktsmaling, moteshow og konsert og mer til forteller Røyseth.

Bilde: Aktivitetene i tidligere års Tangenfestival har vært mangfoldige og sammensatte. Arkivfoto: Trond Folckersahm