Tangenfestivalen – ti år på topp

Lørdag slår elever, lærere og foresatte ved Tangenåsen ungdomsskole på stortromma. Da arrangeres Tangenfestivalen for 10. år på rad.

Det kom nok som en overraskelse på mange da Tangenfestivalen gikk av stabelen for første gang i 2007. Aldri hadde vel noen sett et lignende arrangement satt i scene av en ungdomsskole. Tilbudene florerte. Både show, musikk og det kulinariske tilbudet var av god klasse, og publikum storkoste seg.

Siden har festivalen finpusset og finslepet konseptet og gjort det stadig mer strømlinjeformet. I år feirer festivalen 10 år, og det mangler på ingen måte på muligheter til å få en opplevelsesrik lørdag.

Tangen Rock Kafe vil selvsagt sørge for drønnende toner over festivalområdet. Finbaksten vil stå i kø på Tangentoppen konditori. Det blir revy, lotteri, scienceshow, ansiktsmaling, hundremeterskog, dans, ansiktsmaling og en rekke aktiviteter for barna.

Vi må heller ikke glemme restauranten Mamas y Papas som vil servere gourmetopplevelser med spansk vri.

Årets fashion-show vil sette søkelyset på gjenbruk og resirkulering, og det vil bli mulighet til å overvære et bokbad med søkelys på flukt og flyktninger.

Det er bare å sette av tiden mellom kl. 11 og 16 lørdag for å få med denne mangslungne festivalen med noe for alle.

Arkivfoto Trond Folckersahm