Tenorane vender tilbake igjen

Av Trond Folckersahm

Sanggruppen Tenorane med sitt faste følge, pianist Steffen Horn, har slått an på Nesodden. 17. desember vender de tilbake til halvøya nok en gang for å glede publikum med skjønnsang av høy klasse ispedd humor og gags.

Etter utallige oppfordringer blir det et gjensyn med vokalgruppen Tenorane og pianisten Steffen Horn i Skoklefaldsalen på Steinerskolen 17. desember. De har gjort flere fantastiske forestillinger det fortsatt går gjetord om i kommunen, og mange har ønsket et gjensyn. Nå kommer de med forestillingen «Så ha ei god jul, då». Denne gangen i oppgradert og skjerpet versjon.

– Det står humor, gjøgling, opera og musikk både fra vår tid og tidligere tider. Til og med litt dans kan det bli på scenen når de kommer i gang for fullt. Dette er et gyllent øyeblikk til å kunne lene seg tilbake og slappe av i en hektisk førjulstid. Jeg kan love vokalprestasjoner av høy kvalitet og en forestilling av de sjeldne og med en stor dose humor, forteller kultursjef i Nesodden kommune, Ellen Knutsen.

På repertoaret gruppen tar med seg for å synge julen inn på Nesodden, står klassiske julesanger, julestemning og kan hende noen overraskelser. Tenorane lover garantert å gjøre sitt for at du skal komme i god førjulsstemning.

Bilde
Tenorane består av Ola Marius Ryan,tenor; Henrik Hundsnes, tenor; Aasmund Kaldestad, tenor; Steffen Horn, piano. Pressefoto

Søndag 17. desember kl. 18 i Skoklefaldsalen på Steinerskolen, Nesodden