Tett program på Hellviktangen

Av Trond Folckersahm

Det står både danskekveld, mini bondemarked og blueskonsert på programmet til Hellviktangen denne helgen.

Med værutsiktene de kommende dagene kan det være vel verdt å legge turen om denne idyllen ved Bunnefjorden for å virkelig nyte sommeren. Kanskje kombinere turen med et solbad eller et kveldsbad, en piknik i det grønne, eller fråtse i den grønne gourmetmenyen til kafeen.

Det begynner allerede klokken 20 i kveld når DJ-ene General Practitioner (Greg Pope) og Dj Rabbit Cloud (Damian Burgess) drar i gang med sin populære dansekveld med låter som definitivt får folk til å svinge seg på gulvet. En samling musikk som spenner over et par tiår og et vell av sjangre.

Søndag varter Hellviktangen opp med Mini bondemarked fra 12.00-15.00, der du kan fråtse i
egg fra glade høner og grønnsaker, poteter, jordskokk og litt andre grønnsaker, håndlagde småting og gaver og litt planter og håndlagde smykker i elfenben.

Søndag kveld klokken 19 blir det blues og roots-konsert med Barney Newman og Tom Leary. To karer som har en særdeles bred bakgrunn fra musikkbransjen og som stiller på scenen med blues og roots-musikk av høy klasse. Garantert en konsert som får foten til å gå og sjelen til å finne ro i det rotekte.

Bilde: Tom Leary og Barney Newman er klare for Hellviktangen søndag kveld.