Til lørdag er det Jaer Mart’n igjen

Det er bare å gjøre seg klar. Lørdag 17. september kl. 10.00 åpnes portene til Jaer-grendas største begivenhet; Jaer Mart’n.

I en mannsalder har Jaer Mart’n vært en institusjon i lokalmiljøet. Alltid like aktuell med et vell av tilbud og et sagnomsust loppemarked der godbitene florerer og kjøpelystne kjemper om å sikre seg de flotteste klenodiene.

Årets Jaer Mart’n står på ingen måte tilbake for de tidligere. Utover loppemarkedet blir det auksjon kl. 12.30, der du kan sikre deg antikviteter og snurrepiperier til en hyggelig pris.

Det mangler heller ikke på leker og aktiviteter for de yngre. Hesteskokasting, lykkehjul og et stort hoppeslott er blant tilbudene. Eller du kan meske deg med popcorn og sukkerspinn, kjøpe lodd og kose deg med et av underholdningsinnslagene arrangørene kan by på.

Sulten stilles selvsagt med pizza fra Villa Paradiso og pølser med en lengde som overskrider EUs minstestandard med flere tommer.

Arrangørene ønsker seg også flere lopper, så har du noe på lager kan de leveres på Jaer skole onsdag, torsdag og fredag denne uken fra kl. 18-21.

Bilde: Det er alltid litt av hvert å velge blant av ting og tang på Jaer Mart’n som foregår på Jaer skole lørdag 10-15. Arkivfoto: Trond Folckersahm