Tilbyr tjenester for de fleste

Nesodden Eiendomsservice har som sin fremste målsetning å levere tjenester det er behov for i lokalmiljøet.

– Det har vist seg at mange har behov for hjelp til ulike oppgaver. Det har vi tatt konsekvensen av og har tilpasset oss kundenes ønsker. I første rekke utfører vi oppdrag for private på Nesodden og i Nordre Frogn, men også for næringsdrivende, forteller daglig leder, Øystein Grøstad, og legger til:
– Du kan si vi ligger i grenseland mellom entreprenør- og anleggsgartnervirksomhet.

Dette innebærer blant annet graveoppdrag og grunnarbeid for hager og ferdigplen. Utgraving av byggetomter, oppkjørsler og veier. I det hele tatt oppdrag for dem som ønsker en forandring på eiendommen. Dessuten leverer bedriften jord og bark i bulk, og driver med transport av alle typer masser.
Men det stopper ikke med det. Våte somre har ført til at trær og busker vokser mer enn noen gang før. Derfor utgjør trefelling blitt en stor del av firmaets oppgaver.

– Vi påtar oss alle typer trefelling, også de mest krevende oppgavene som innebærer klatring og topping. Det er mange på Nesodden som har god utsikt. Noe de ønsker å beholde. Der kan vi bidra.

Nesodden Eiendomsservice leier også ut alle typer maskiner for kort eller lang tid. Kvisthogger, flishogger, minigravere, lifter, stillaser, borutstyr og kompaktlastere er bare noe av det som står på menyen. Utstyret kan leies fra noen timer og oppover.

– Vi forsøker hele tiden å finne ut hva det er behov for og tilpasser oss det. Jeg må også få nevne at vi leier ut hengere. Der kjører vi spesialtilbud både på skap-, grind- og maskinhengere. Leier du en henger på et byggsenter må du kjøre den tilbake etter bruk. Her kan du hente henger på vei til varehuset og bare levere den tilbake hos oss når du er ferdig. På den måten sparer du både tid og penger, understreker Grøstad.

Utleie av lagercontainere utgjør også en del av virksomheten.

– Vi satser på service til privatmarkedet. Ikke minst til dem som er på flyttefot, forteller Grøstad.

Han viser rundt på eiendommen der mange titalls containerlagre står oppmarsjert på rad og rekke.

– Mange velger å benytte seg av en slik container til mellomlagring ved kjøp og salg av bolig. Vi har to størrelser, 16- og 32m3. Alle containerne er nye og tørre og utstyrt med luftesystem, påpeker utleieren.

Containerne kan leies både for kort og lang tid. Tidsbestemt eller løpende til de blir sagt opp.

–Enkelte leier for noen dager, andre har langtidsleie. Det kan være mennesker som skal ha et lengre utenlandsopphold og trenger å lagre innboet til de kommer tilbake og skal anskaffe ny bolig. Ellers har vi firmaer som benytter seg av tilbudet, og noen lagrer dødsbo. Det har absolutt vist seg at markedet har behov for et slikt tilbud, forteller Grøstad.