Tøff oppgave for NIFs A-lag

I kveld møter nesoddgutta topplaget i 4. divisjon avd. 1, KFUM 2 til et oppgjør på KFUM-stadion. Det ligger an til et tøft oppgjør.

Det er 1. og 3. plassen på tabellen som møtes i kveld. Men det er bare to poeng som skiller de to lagene. NIF hadde en lang, ubrutt seiersrekke fram til de møtte Holmlia og gikk på sitt første tap for sesongen. KFUM har en bred spillestall med kvalitet i alle ledd. Men stemningen blant de hvitkledde fra halvøya er god, og laget er innstilt på å gi alt.

Etter forrige kamp uttalte hovedtrener Geir Harald Smith følgende til NIF fotball:

«Ja, vi er fornøyd med det spillemessige mot Holmlia selv om det ender med tap, og både mot NIH og mot Fortuna så har vi levert gode omganger i begge kamper, så vi er nok på rett spor. Vi har jo nesten hvert nødt til å spille inn en helt ny 11`er fra det vi brukte i treningskampene i vinter og helt i starten av serien, så at det tar litt tid før relasjonene setter seg og vi blir trygge på hverandre er ikke så rart. Nå virker det som om dette har blitt noe bedre i løpet av de siste 3 kampene så vi håper og ta med oss noe av det vi har prestert der inn i det som blir en meget tøff kamp mot KFUM».