Trenddag på Tangen Nærsenter

Lørdag 17. oktober inviterer Tangen Nærsenter til Trenddag. Mellom kl. 12 og 14 kommer moteeksperten Marianne Jemtegård, blant annet kjent fra TV2, på besøk.

I løpet av dagen blir det mulighet til å gjøre dypdykk i høstens moter og trender i motebutikkene på senteret. Det blir visning av antrekk, og Marianne Jemtegård vil være konferansier under visningen.

Hun er en av Norges fremste eksperter innen mote og trender. Hun er også sjefsredaktør, DJ og stylist, og også offisiell moteekspert for TV2 Norge.

I motevisningen har senteret plukket ut kunder som vil stille som modeller, og vise eksempler på hva som finnes i butikkenes sortiment.

– Det er veldig hyggelig at kundene vil være med på arrangement vårt, synes senterleder Jorunn Røed.

En av modellene er Anette Stai, som selv er oppvokst på Nesodden. Hun skal vise klær fra sin egen kolleksjon som selges på Rustikk.

Marianne Jentegård har plukket ut sine favoritter på senteret. Ikke bare i motebutikkene, men også hos Notabene, Jernia, Euronics, og flere andre.
Kundene kan ta en titt på disse, og se om dette også er deres favoritter – eller om de har andre.

– Dersom kundene tar bilde av sin favoritt, og merker det med #tangensenter, er de med i trekning av tre stk. gavekort til bruk på senteret, informerer Røed.

Konkurransen vil vare ut oktober, og vinnerne vil bli kontaktet rett etter 31.10.