Trine Rein til Hellviktangen

Det er et ektefødt barn av Nesodden som står på scenen til Hellviktangen 15. juli, Trine Rein, med familierøtter flere generasjoner bakover på halvøya.

De som kjenner Nesodden husker vel kanskje Rørleggermester Rein som hadde verksted i den gamle delen av Flaskebekk senter. Så her snakker vi virkelig om slekters gang. Om Trine Rein har noen kunnskap i rørleggerfaget vites ikke, men hun har definitivt et sangtalent vel verdt å lytte til.

Etter mange år på veien med fullt band, store scener og kraftfulle lydbilder, velger Trine Rein å strippe konserten sin helt ned ved å tilby en akustisk kveld med kun seg selv og én musiker på laget!

En sånn setting krever både mot og stemmeprakt, begge egenskaper som denne artisten definitivt står inne for.

Trine Rein er kjent for å by på gode historier fra både livet og karrieren sin, og sper gjerne på med noen humoristiske betraktninger underveis. Hun står med begge bena godt plantet i bakken, og gir publikum nærmest en følelse av å treffe en gammel venn under konserten sin.

Dette er en konsert man blir i godt humør av samtidig som at man får en fantastisk variert musikalsk opplevelse fra en erfaren, rutinert og ikke minst, dyktig artist.

Tilbakeblikk: Gjennombrudd med megahiten Just missed the train, oppfulgt av låter som Stay with me baby, Torn, og Do you really wanna leave me this way. Internasjonal karriere fra 1994, solgt over 1 million album på verdensbasis, aktuell med albumet The Well, gjennomfører sin egen juleturné Julegaven i førjulstiden for 6. gang i år.

Hellviktangen 15. juli kl. 19-21

Pressefoto