Unn deg en velsmakende middag

Av Trond Folckersahm

Vinterferien er ingen hindring. Tirsdag frister de sprelske vertinnene bak Tirsdagsmiddagen i Nesodden menighetshus med nok en rimelig og velsmakende middagsrett.

Det populære tilbudet med ukentlig middag i Nesodden menighetshus går sin gang. For mange nesoddinger har det blitt et fast samlingspunkt gjennom flere sesonger. Et sted der både barnefamilier og enslige møtes for å nyte et måltid ekte, norsk mat laget med omsorg og kjærlighet.

Alt er laget fra bunnen av, og prisene på 100 kroner for voksne og 30 kroner for barn inkludert påfyll, kan ingen utsette noe på.

Det er Nesodden menighetsråd som står bak tilbudet, mens matlagingen og servicen blir utført av frivillige fra Nesodden.

Denne uken er det deilige kjøttkaker med hjemmelaget surkål og råkost som står på menyen.

Tilbudet er åpent for alle, og det er ingen påmelding. De starter opp kl. 16.30 og holder på til 18.30, og middagen koster som nevnt 100 kroner for voksne og 30 for barn opp til 15 år. Selvstekte vafler og kaffe er også en del av tilbudet. Så enten du kommer alene eller sammen med vennegjengen eller familien, lover arrangørene et par hyggelige timer med velsmakende mat.