Valgpub på Flasken Lunsj & Vinstue

26. august arrangeres det Valgpub på Flasken Lunsj & Vinstue med mulighet til å møte fire av kommunens partiledere til diskusjon over et glass gyllent drikke. Kanskje blir det en Valgpub til før kommunevalget?

– Det er gøy med politikk, gøy med diskusjon og gøy å treffes. I tillegg er det også en personlig interesse for de temaene som skal opp. Derfor har vi invitert til Valgpub på Flasken, forteller Svein Jørgen Kjenner Johansen, som er en av initiativtakerne.

Valgpuben er lagt opp som et lettere uformelt møte og en blanding av paneldebatt og folkemøte med mulighet for publikum til å stille spørsmål.

– Uten engasjement fra publikum er jeg redd for at det ville bli et lite dynamisk møte, mener Kjenner Johansen.

Fra den politiske arena er det ordfører Nina Sandberg (Ap), Christian Hintze Holm (SV), Erik Adland (H) og Øyvind Solum (MdG), som stiller i denne omgangen, men dersom interessen viser seg å være til stede blir det ytterligere en Valgpub med andre paneldeltakere.

– Politikerne skal få rikelig med taletid, men vi vil ha noen spørsmål som berører lokalbefolkningen klare i forkant. Døgnlegevakt, helse og omsorg og økonomi er blant de temaene som vi ønsker å få belyst. Så jeg vil anbefale alle som har en interesse for hvordan framtiden vil fortone seg på Nesodden om å ta en tur til Flasken og både lytte og utrykke sine meninger samtidig som det blir anledning til å fukte strupen for å få fram sitt budskap klart og tydelig, smiler Kjenner Johansen forventningsfullt.