Vant en flott, ny el-sykkel

I et par måneder har nesoddinger hatt mulighet til å melde seg på Follo Energis konkurranse og være med i trekningen av en flott, skinnende ny el-sykkel levert av Energihuset Sport i Tangen senter.

Torsdag ble spenningen utløst, og det viste seg at det var ekteparet Unn Skaro og Jon Svarverud som ble de heldige vinnerne av den flotte premien.

– Dette kom bardus på, og vi ble veldig overrasket. Men det var hyggelig å vinne, smiler Unn Skabo, som tok imot premien på vegne av paret.

Er dere aktive syklister?
– Ja, vi bruker sykkel til og fra jobb hver dag når været tillater det, så denne sykkelen kommer absolutt til å gjøre sin nytte i tiden framover.

Det er Follo Energi som står bak konkurransen, og de er svært fornøyd med oppslutningen fra nesoddingene.

– Vi har rundt 500 som har deltatt i konkurransen. Det er vi veldig godt fornøyd med, forteller Geir Berntsen, markedssjef i Follo Energi.
Hva var bakgrunnen for at dette satte i verk konkurransen?
– Vi har et nært samarbeid med Nesodden Idrettsforening (NIF), og ønsket å yte noe tilbake til de som gjør en innsats for barn og unge i lokalmiljøet, understreker Berntsen, som også kan fortelle at Energihuset Sport har bidratt med en trøstepremie til dem som ikke vant.
– De har fått et avslag på 10 prosent dersom de har kjøpt en el-sykkel her i butikken.

Bilde: Elisabeth Løvlien fra Follo Energi overrekker gavebrevet som beviser at Unn Skaro og Jon Svarverud har sikret seg en splitter ny el-sykkel.