Velfortjent feiring på Tangen Senter

Av Trond Folckersahm

Lørdag 11. november feirer Tangen Senter 6-årsdag med kake og gode tilbud til kundene. En særdeles velfortjent feiring. Salgsstatistikken viser nemlig stadig stigende tendens.

De som legger turen til Tangen Senter med jevne mellomrom har trolig registrert at det stadig er flere og flere kunder som besøker butikkene på senteret for å gjøre innkjøp. Det er flere faktorer som har spilt inn i denne sammenhengen. Men senterledelsen har vært aktive med å iverksette tiltak og aktiviteter som definitivt har stimulert til økt besøk og økt omsetning.

– Vi ser en hyggelig utvikling i omsetningstallene for Tangen Senter, noe som selvsagt er veldig positivt, sier senterleder Jorunn Røed.

Totalt sett har kundebesøket til senteret økt med 5 prosent. I et par av årets måneder har økningen vært på hele 10 prosent sammenlignet med samme måneder i 2016.

– Akkumulert omsetning ligger på pluss 3,1 prosent. Mens den i enkelte uker, når vi har gjennomført kampanjer, har økningen ligget på mellom 6 og 10 prosent, informerer senterlederen.

Lørdag står altså feiring av 6-årsdagen for tur, og fra kl. 12.00 blir det marsipankake til kundene så langt lageret rekker. I tillegg er det jo Farsdag på søndag, så butikkene vil selvsagt ha gode tilbud til dem som er på jakt etter noe til pater familias.

Illustrasjon: Matprat.no