Velkommen til Nesoddguiden

Ny nettportal skal gjøre det enklere for innbyggerne på Nesodden og i Nordre Frogn å finne fram til tjenester, arrangementer og bedrifter i lokalmiljøet. Vi gjør det lokalt og kortreist både på nett og papir.

Tanken med Nesoddguiden.no, er at den skal bli den beste, lokale møte- og markedsplassen på halvøya. Nesoddguiden er et produkt for, med og av lokale folk. I tillegg til å ligge på nett, vil Nesoddguiden også komme på papir to ganger i året. En publikasjon vel verdt å ta vare på med kontakter, informasjon og generelle tips og råd om hvor du kan finne det du har behov for av tjenester.

I løpet av få år har innbyggertallet på halvøya mer enn fordoblet seg. Dette har skapt et behov for å samle mest mulig informasjon under en nettportal slik at både ”gamle” og ”nye” innbyggere har en nettside å gå på inn for å skaffe seg kunnskap om hva som rører seg i lokalmiljøet.

Men vi er selvsagt avhengige av din hjelp for at siden skal bli mest mulig komplett. Har du et arrangement du vil fortelle om er du hjertelig velkommen til å sende oss en epost så vi kan legge arrangementet inn på vår ”Hva skjer” side. Det er selvsagt kostnadsfritt.

Til dere som driver en forretning eller bedrift som er innen tjenesteytende næring, service, håndverksvirksomhet, spisested, har noe til salgs, driver innen helse og velvære, juridiske tjenester, eiendomsmegling eller en hvilken som helst annen bransje, er Nesoddguiden.no nettstedet du bør være representert på og inngå en avtale med for å profilere deg lokalt.

Som samarbeidspartner med Nesoddguiden.no vil du og din bedrift få anledning til å profilere dere ett år på nett – med link til eget nettsted – og i to årlige utgivelser på papir. Alt dette til en svært lav kostnad sammenlignet med andre alternativer. Du kan også velge mellom ulike pakkeløsninger tilpasset ditt behov.

Nesoddguiden.no vil også være stedet folket på halvøya finner en komplett aktivitetskalender og oversikt over bedrifter, foreninger, lag og organisasjoner. Vi vil også ha en nyhetstjeneste med søkelys på næringsliv, kultur og idrett.

Gå ikke glipp av muligheten til å skaffe deg et utstillingsvindu på Nesoddens beste møte- og markedsplass.

Nesoddguiden.no – et produkt med lokale, for lokale og av lokale folk.